2a DIVISIÓ A / 3a DIVISIÓ

NÀSTIC / LA POBLA DE MAFUMET

Kiko Ramírez, nou tècnic de la Pobla de Mafumet

L'actual entrenador del Nàstic juvenil dirigirà el filial grana la temporada que ve

Santi Coch s'integrarà en la secretaria tècnica del club grana

El Nàstic va fer oficial ahir que Santi Coch no continuarà la temporada vinent com a tècnic del seu filial a tercera divisió, la Pobla de Mafumet, i que el seu substitut serà Kiko Ramírez, actual tècnic del Nàstic juvenil. Coch s'integrarà en la secretaria tècnica del club.

Ramírez es va mostrar ahir «satisfet» per l'acord a què va arribar ahir mateix amb el club grana, però va explicar també que actualment està totalment centrat en l'anada dels vuitens de final de la copa del Rei juvenil, que el Nàstic disputarà diumenge al migdia al camp del Cornellà. L'equip grana no ho tindrà fàcil per superar el 0-2 del partit d'anada, però jugarà sense la pressió del qui hi té poc a perdre perquè la participació en la competició ja és un premi per si mateix. De fet, en la tria de Kiko Ramírez com a tècnic de la Pobla hi té molt a veure la gran campanya feta al capdavant del Nàstic juvenil, que està fent la millor temporada de la seva història, amb la segona posició en la lliga i la participació, per primer cop, en la copa del Rei. Aquesta és la tercera temporada de Ramírez com a tècnic del Nàstic juvenil. Després de ser l'ajudant de Luis César al Nàstic, va agafar el juvenil el curs 2007/08 a primera estatal i el va ascendir a la divisió d'honor l'any passat. Diumenge, a Cornellà, complirà el partit 100 com a tècnic del juvenil grana.

El Nàstic haurà de decidir ara qui substituirà Kiko Ramírez com a tècnic del juvenil la temporada que ve, tot un repte per a l'escollit després de la gran temporada actual.

Coch, cinc cursos a la Pobla.

Santi Coch tanca una etapa de cinc temporades com a tècnic de la Pobla de Mafumet, les dues primeres a primera catalana i les tres següents a tercera divisió. Hi va arribar la temporada 2005/06 en substitució de Menchi i el seu principal èxit va ser l'històric ascens de l'equip poblenc a tercera del juny del 2007. En la nova categoria, la Pobla de Mafumet ha mantingut un bon nivell, amb la vuitena posició final de la temporada del debut, la novena del curs passat i la tretzena, gràcies a un bon final, de l'actual.

Serrano renova en la secretaria tècnica

La inclusió de Santi Coch dins la secretaria tècnica del Nàstic fa que aquesta s'ampliï. Ahir mateix, el club grana va anunciar la renovació per una temporada de Jesús Mari Serrano, l'encarregat, principalment, de fer els informes dels rivals del Nàstic des que va penjar les botes l'estiu del 2007. José Antonio Gordillo és que encapçala la secretaria tècnica del Nàstic, supervisada pel director esportiu, Josep Maria Nogués. El Nàstic presentarà aquesta tarda tots aquests canvis i els seus protagonistes explicaran les seves funcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.