Esports

Traslladen el fèretre de Maradona per incidents a la Casa Rosada

Diverses persones salten les tanques i entren al complex presidencial

La policia llança gasos lacrimògens per contenir la situació

El fèretre amb les restes de l’històric futbolista Diego Armando Maradona ha estat retirat de la capella ardent instal·lada a la Casa Rosada de Buenos Aires –la seu de la presidència argentina– per l’entrada descontrolada de persones a la seu del govern i els incidents que s’han produït a l’exterior, on s’ha concentrat una multitud.

El cos de Maradona i els seus familiars han estat traslladats a una altra estança del palau i s’ha tancat l’accés de més gent.

La vetlla, que estava previst que acabés a les quatre de la tarda hora local s’ha allargat tres hores pels incidents que han començat a produir-se als voltants de la Casa Rosada quan la policia ha començat a impedir l’accés a la cua per accedir a la capella ardent.

Diverses persones han saltat les tanques de l’edifici i hi han entrat.

Els antiavalots han utilitzat gasos lacrimògens per controlar la situació.

Els mitjans locals han mostrat vídeos en els que es veu com el fèretre és traslladat a un altre sector del complex governamental.

La vetlla pública ha començat a les sis del matí i ha transcorregut sense complicacions fins a les dues del migdia, quan han començat els aldarulls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia