Esports

L'Espanyol guanya 3 a 0 al Werder Bremen

Gols de Moisés Hurtado, al minut 20, de Pandiani al minut 50 i de Coro al 86

L'Espanyol ha guanyat per 3-0 al Werder Bremen a la semifinal d'anada de la Copa de la UEFA, a Montjuïc. Els jugadors, però, demanen prudència als seus seguidors.

L'endemà de la victòria de l'Espanyol contra l'equip alemany, els jugadors han demanat prudència als afeccionats. El migcampista de l'Espanyol Iván de la Peña ha posat una mica de fre a l'eufòria que es viu en el seu equip després de l'espectacular victòria davant el Werder Bremen (3-0) en la semifinal de la Copa de la UEFA i ha advertit que "encara no estem a Glasgow", escenari de la final, i que "la tornada a Alemanya serà molt difícil".

 L'equip barceloní, que va dominar al llarg de l'encontre, es va avançar al marcador al minut 20 gràcies a Moisés Hurtado.

Ja a la segona part, Pandiani al minut 50 i Coro al minut 86 van augmentar la diferència davant el conjunt alemany. Amb aquest resultat l'Espanyol té la final a tocar dels dits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.