Victòria de l'Espanyol davant l'Atlètic de Madrid

L'equip madrileny ha estat descol·locat gran part del partit, li ha costat entrar en matèria i ha patit molt en defensa

L'Espanyol segueix en estat de gràcia. Després de classificar-se aquesta setmana per a la final de la Copa de la UEFA, avui ha guanyat l'Atlètic de Madrid (2-1), al qual ha complicat una mica més el seu futur europeu.

Els blanc-i-blaus han dominat el joc en els primers minuts i han marcat aviat (Moha, en el minut 10), fet que els ha permès refugiar-se en el contracop quan l'Atlètic ha intentat empatar el partit, i han sentenciat a un quart d'hora del final (Pandiani). El gol de Petrov per a l'equip madrileny ha arribat quan el matx estava pràcticament acabat (minut 92).

Així doncs, els jugadors d'Ernesto Valverde segueixen en un moment dolç, tot i tenir alguns dels seus millors futbolistes fora de joc (Iván de la Peña, Jónatas o Riera).

L'Atlètic ha estat descol·locat gran part del partit. I és que amb baixes importants en l'equip (Fernando Torres, Luccin, Leo Franco, Seitaridis i Juan Valera), als madrilenys els ha costat entrar en matèria. Han patit molt en defensa, especialment en els laterals, on Moha, per l'esquerra i Rufete, per la dreta, han superat amb claredat a Pera i Pernía, respectivament.