Esports

El Govern està treballant perquè la 15a selecció esportiva catalana amb reconeixement internacional sigui la de twirling

CATALUNYA

El cap de llista d'ERC al Congrés per la circumscripció de Tarragona, Lluís Aragonès, ha explicat que el Govern està treballant perquè el twirling sigui el pròxim esport català que tingui una selecció pròpia amb reconeixement internacional. L'esport de les majorettes, amb una forta implantació a les Terres de l'Ebre, se sumaria així a les catorze disciplines que ja han aconseguit poder formar part de les competicions internacionals. Aragonès ha afegit que se segueixen buscant reconeixements en d'altres esports i que el que 'faria més gràcia' és el del patinatge. El candidat republicà també ha volgut remarcar que en els 23 anys que CiU va estar al front de la Generalitat només hi va haver un sol reconeixement, mentre que tota la resta han arribat en els anys que ERC ha estat al Govern.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.