Esports

La selecció catalana finalitza invicta i en primer lloc la fase inicial de la Copa Amèrica 2008 d'hoquei patins

Copa Amèrica

L'equip dirigit per Jordi Camps ha guanyat per 6 a 0 la selecció d'Uruguai. La selecció uruguaiana ha finalitzat en darrera posició en perdre tots els partits disputats i ha estat l'únic equip que no ha aconseguit passar a semifinals. Els catalans han estat netament superiors i a la mitja part ja tenien un marcador favorable de 4 gols a 0.

Avui divendres a tres quarts de dotze de la nit hora catalana disputaran la semifinal contra la selecció del Brasil. Els brasilers s'han classificat en quart lloc a la fase inicial, on només ha guanyat un partit contra l'Uruguai. En cas que els catalans superin aquesta semifinal jugaran aquest dissabte la final contra Argentina o Xile.

L'any passat l'Argentina va arrabassar el títol als catalans a la final, enguany, sembla que es pot repetir el mateix partit, doncs els argentins també es troben a semifinals i la seva segona posició a la fase inicial i el fet de ser els amfitrions de la competició els assenyala com a favorits a enfrontar-se els catalans de nou a la final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.