Esports

Dueñas s'acomiada del bàsquet

El pivot estarà envoltat d'alguns dels seus millors amics i de les persones que l'han acompanyat durant la seva carrera

Roberto Dueñas (Winterthur FC Barcelona, Akasvayu Girona, DKV Joventut i selecció espanyola) anunciarà dilluns que ve la seva retirada del bàsquet després de 12 temporades en actiu, en un acte a la seu de l'ACB.

El pivot madrileny estarà envoltat d'alguns dels seus millors amics i de les persones que l'han acompanyat durant la seva carrera d'èxits, com Nacho Rodríguez, Zoran Savic, Alain Digbeu, Rodrigo de la Fuente, Marc Gasol, Jordi Villacampa, Antonio Maceiras o Joan Montes, entre molts altres.

Roberto Dueñas s'acomiada del bàsquet amb un palmarès d'autèntic luxe: 6 Lligues ACB, 2 Copes del Rei, 1 Eurolliga, una Copa Korac i 1 Supercopa ACB.

El pivot també va aconseguir una medalla de plata en l'Europeu de França'99 i va participar en els Jocs Olímpics d'Atenes amb la Selecció Espanyola. El seu últim partit el va disputar a Fuenlabrada, precisament on es va iniciar en el bàsquet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.