Esports

La Federació Catalana de Futbol aprova la llista de jugadors proposada per l'Argentina i garanteix la disputa de l'amistós

La junta directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF), reunida aquest dimarts a Barcelona, ha donat el seu vistiplau a la relació de jugadors proposats per l'Associació de Futbol Argentí (AFA) per a la disputa del partit amistós entre Catalunya i l'Argentina del pròxim 24 de maig.

El president de l'FCF, Jordi Roche, ha parlat amb el seu homòleg argentí, Julio Grondona, que li ha promès que la selecció que jugarà al Camp Nou davant Catalunya serà "la mateixa" que lluitarà per l'or a Pequín, segons han informat fonts de la Federació Catalana.

A més, l'FCF manté oberta la possibilitat que l'Argentina jugui al Camp Nou amb tres futbolistes més grans de 23 anys, com permet la inscripció per als Jocs Olímpics. La pròpia FCF havia suggerit la presència de Milito, Riquelme i Tévez, o si no n'hi ha, Julio Cruz, Demichelis i Heinze.

La llista proposada per l'Argentina per disputar l'amistós contra Catalunya és la formada per: Ustari (Getafe), Romero (AZ Aalkmaar), Zabaleta (Espanyol), Fazio (Sevilla), Ansaldi (Rubin Kazan), Higuaín i Gago (Reial Madrid), Biglia (Anderlecht), Banega (València), Insípida (Bayern Munic), Messi (FC Barcelona), Acosta (Lanús), 'Kun' Agüero (Atlètic de Madrid), Lavezzi (Nàpols), Valeri (Lanús), Escudero (Vélez), Maidana (Boca Juniors), August Fernández (River Plate), Paletta (Boca Juniors), Di Maria (Benfica) i Nicolás Navarro (Napolés).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.