Derrota contundent de l'Espanyol per 4-1 contra el Tenerife

Els de Pochettino han fet molt poc per aconseguir els tres importants punts per intentar acostar-se a la permanència

L'Espanyol ha perdut de forma contundent contra el Tenerife per 4-1. De fet, ha fet molt poc per aconseguir els tres importants punts per intentar acostar-se a l'anhelada permanència.

El primer gol ha arribat al minut 20 quan Richi ha arribat a la porteria de Kameni i amb un xut precís, que després de tocar Moisés, ha entrat a la xarxa, obrint el marcador a favor del conjunt local.

En l'últim quart d'hora d'aquest primer període, l'equip tenerifenc ha tancat pràcticament en el seu camp al quadre català, encara que amb escàs perill, ja que la defensa visitant dissipava una i una altra vegada tot intent blanc-i-blau.

El tècnic espanyolista, Mauricio Pochetino, ha intentat contrarestar, en la represa, la superioritat local de la parcel·la central amb l'entrada de Baena i el seu equip ha començat dominant, però poc després tot se li ha torçat quan una indecisió defensiva ha permès Nino fer-se amb una pilota, encarar l'àrea i amb un tret creuat batre Kameni.

Una nova temptativa catalana per disminuir l'avantatge no ha aconseguit l'objectiu aquesta vegada en el minut 65, ja que l'israelià Ben Sahar ha intentat elevar la pilota per sobre d'Aragoneses, però aquest ha retrocedit a temps i ha desfet l'ocasió.

Instants després, una falta d'entesa entre Nino i Alfaro ha propiciat que tots dos desaprofitessin una clara ocasió, tot al contrari que Verdú en el minut 69, que ha tret el màxim partit a una pilota sola dins de l'àrea per batre amb un precís tret a Aragonesos, fent pujar el marcador 2-1.

Però, en la recta final, la fe dels del Tenerife per fi ha donat resultat i no com en anteriors partits, quan Alfaro ha marcat el tercer gol amb un tret ras, després d'una passada de l'argentí Román Martínez, restant encara temps perquè Nino, ja a l'últim minut, sentenciés els blanc-i-blaus amb un nou gol, aquesta vegada en jugada personal.