Esports

Les lesions de Xavi i Keita agreugen l'efecte de la derrota al Calderón

Estaran entre 15 dies i un mes de baixa i eleven a sis el nombre de jugadors del primer equip que hi ha a la infermeria amb problemes musculars

Les lesions de Keita i Xavi agreugen i molt les conseqüències de la primera derrota de la temporada del FC Barcelona davant l'Atlètic de Madrid (2-1) aquest diumenge en una setmana dramàtica per als interessos del club. Tots dos jugadors quedaran apartats de la competició entre quinze dies i un mes i eleven a sis el nombre de futbolistes que estan a la infermeria amb problemes musculars.

Els serveis mèdics del FC Barcelona han informat que Xavi pateix una lesió fibril·lar al semitendinós de la cuixa dreta que el tindrà de baixa al voltant de quinze dies. Per la seva banda, aquest matí han realitzat una ecografia a Seydou Keita, que es va haver de retirar del terreny de joc en el primer minut del partit. La prova ha confirmat que el jugador pateix una ruptura muscular al semimembranós de la cuixa dreta i que el temps aproximat de baixa és d'entre 3 i 4 setmanes.

Les lesions per problemes musculars han deixat fora de joc sis futbolistes del primer equip del FC Barcelona. Les lesions de Xavi i Keita se sumen a les d'Abidal i Txigrinski, a principis de la setmana passada, a més de Dani Alves i Touré Yaya.

L'entrenador, Josep Guardiola, té doncs una bona papereta per confeccionar l'onze inicial de cara als pròxims compromisos de Lliga i Champions League, que reprèn l'activitat l'última setmana de febrer.

El Barça s'enfronta a la Lliga contra el Racing de Santander dissabte 20 de febrer i contra el Màlaga FC diumenge 28 de febrer. En competició de Champions League, contra l'Stuttgart, dimarts 23 de febrer a Alemanya i l'1 de març al Camp Nou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.