Esports

Les lesions d'Ibra i Puyol no són importants

El davanter, amb el turmell inflat, és baixa d'ultima hora al partit i el capità és substituit per un fort copa la cara

Els problemes físics de Carles Puyol i Zlatan Ibrahimovic no són greus i s'espera que els dos jugadors estiguin disponibles per al partit de LLiga de Campions de dimarts que ve contra l'Sttutgart alemany.

Puyol, que avui ha substituït el lesionat Dani Alves com a lateral dret en el partit de Lliga d'aquest vespre contra el Racing, ha hagut de ser substituït en el minut 68, a causa d'un fort cop al pòmul dret.

Qui ha quedat fora de la convocatòria a última hora ha estat Zlatan Ibrahimovic. El suec no ha jugat per precaució, després que notés molèsties al turmell dret durant l'última sessió d'entrenament celebrada aquest matí.

En qualsevol cas, el panorama per als dos jugadors s'aclarirà aquest diumenge, durant l'entrenament matinal que dirigirà el tècnic Josep Guardiola a partir de les 11 hores.

L'equip viatjarà a Sttutgart dilluns. El Barça jugarà dimarts al Gottlieb-Daimler-Stadion l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.