Esports

Guardiola celebra un triomf "còmode" però "sense brillantor"

El tècnic del Barça espera que el gol animi Henry i li demana més "perquè l'equip el necessita més del que ell mateix es pensa"

L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, ha admès avui que el seu equip ha guanyat "amb comoditat però sense brillantor" el Racing de Santander (4-0), en el seu partit cent com a entrenador de l'equip blaugrana, i ha animat els seus jugadors a "fer un pas endavant" per afrontar el tram decisiu de la temporada.

"Hem tingut coses molt bones, però per competir al màxim s'ha de donar alguna cosa més al joc i exigir-nos més, més simplicitat en la circulació i jugar una mica millor per anar a Alemanya amb garanties", en referència al compromís de Lliga de Campions contra l'Stuttgart.

"Sense massa joc, ens hem trobat un resultat molt a favor. Hem tingut molt rigor defensiu, però ens ha faltat ritme amb la pilota", ha afegit Guardiola, que ha destacat especialment la feina de Bojan Krkic -"em segueix demostrant que creix cada dia i que té coses molt bones"- i de Sergio Busquets, que "ha estat espectacularment bé".

Guardiola ha explicat gràficament les molèsties d'Ibrahimovic, que li han impedit jugar contra el Racing. "Li molestava durant tota la setmana i avui tenia el turmell com una patata", ha comentat. També ha explicat que ha canviat Puyol perquè "després d'un cop, hi veia borrós", encara que ha afegit que el capità no tindrà problemes per disputar el pròxim partit.

Sobre la tornada d'Henry a la titularitat i a la faceta golejadora, Guardiola ha subratllat el seu desig que el gol "animi" el jugador francès perquè "ara l'equip el necessita molt més i d'ell en vull més". A més, ha elogiat el nivell demostrat per Andrés Iniesta i també el seu gol, el primer que marca des del que va fer al Chelsea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.