Esports

Nakamura ja és història

L'equip blanc-i-blau farà oficial aquest migdia l'acord pel traspàs al Yokohama. Aquest divendres al matí es tancaran els serrells pendents amb el president del club japonès

Aquest divendres matí es posarà el punt final a la segona experiència de l'Espanyol amb un jugador japonès. Nakamura serà història després que el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, i el president del Yokohama Marinos, Akira Kaetsu, signin l'acord de traspàs. L'acord és total en els aspectes més importants i només falta tancar alguns serrells que, en cap cas, posaran en perill l'operació de venda. L'Espanyol té previst fer oficial la venda del jugador al migdia, tan bon punt estigui signada tota la paperassa. Tal com va avançar ahir aquest diari, el president del Yokohama va viatjar cap a Barcelona per tancar un acord que ja havien definit dimecres al vespre Joan Collet i Roberto Tsukuda, agent del jugador.

Nakamura deixarà de ser blanc-i-blau vuit mesos després de convertir-se en un dels fitxatges mediàtics de l'estiu passat en la lliga espanyola. L'experiència ha estat un fracàs en què només ha perdut l'aficionat blanc-i-blau, que es va il·lusionar amb la presència d'un futbolista que va ser capaç d'aplegar set mil seguidors en la seva presentació. A banda, també quedarà pel camí un negoci que preveia, més que guanys econòmics, rendibilitat mercantilista. Nakamura ens ha deixat pocs detalls com a futbolista a la retina. La primera part contra el Liverpool, l'assistència genial a Iván Alonso en el gol de la victòria contra el Màlaga en la primera volta i bocins d'un toc de pilota exquisit. Massa poc per qui havia de ser el referent del nou Espanyol que estrenava estadi.

L'Espanyol perd un futbolista de gran qualitat que no ha estat capaç d'adaptar-se, a qui el seu entorn no ha ajudat gaire, especialment la seva família, i de qui l'Espanyol no ha sabut mesurar més enllà de l'escenari esportiu l'especificitat de la seva cultura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.