Esports

Puyol: "L'Stuttgart està millor, és un equip molt perillós"

Afirma que "si no anem concentrats, ho passarem malament"

El capità del FC Barcelona, Carles Puyol, ha avisat avui que el rival blaugrana en vuitens de final de la Lliga de Campions, l'Stuttgart alemany, és "un equip molt perillós" que ha millorat en els últims temps després d'un començament dolent de temporada.

"L'Stuttgart està millor ara. És un equip molt perillós. Si no anem concentrats, ho passarem malament. Encara no estem a la fase final, però cada vegada queda menys. Hi ha molta igualtat i les errades es poden pagar molt cars. Ara hem d'acabar de donar-ho tot, perquè tot allò que pot venir és molt bonic", ha assenyalat Puyol en roda de premsa.

Després de diverses setmanes amb un sol partit, el central s'ha alegrat perquè "sempre és bo tornar a jugar entre setmana". "Això vol dir que seguim vius. Esperem que seguim així fins al final", ha desitjat Puyol, que ja va marcar a l'Stuttgart a la fase de grups de la 'Champions' de la temporada 2007/08. "I això que en marco pocs", ha afegit.

Respecte al triomf a la Lliga d'ahir sobre el Racing de Santander, el capità del Barça ha reconegut que el seu equip no va completar "un partit molt brillant", tot i que es va felicitar per un partit "pràctic" que permet a l'equip ficar pressió al Reial Madrid, que aquesta nit rep el Vila-real (21 hores). "Ens hem d'exigir més".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.