Derrota de l'Espanyol (2-1)

Els de Cornellà-El Prat perdonen massa a La Rosaleda

L'Espanyol, molt fort darrerament a casa, té encara l'assignatura pendent de treure bons resultats a fora i això el penalitza en la classificació. Aquest diumenge a sumat una nova derrota a La Rosaleda. Els de Pochettino han perdut 2 a 1. El Màlaga s'ha avançat al minut 13 però al 44 empatava Víctor Ruiz pels pericos.

En el minut 75 ha arribat el segon gol dels andalusos, que ja seria definitiu, malgrat que els catalans han jugat amb una estona amb un home més per l'expulsió de J.Gámez per una dura entrada a Baena (m.85).