Esports

6-2: El Madrid s'anima a costa d'un Vila-real desconegut

Els blancs marquen de falta (1), de penal (2) i al contraatac (3) per situar-se de nou a 2 punts del Barça a la Lliga

El Reial Madrid s'ha animat a costa del Vila-real. Després d'una setmana complicada per la derrota de Champions al camp del Lió i una intensa ressaca que ha posat tota la pressió sobre l'entrenador Manuel Pellegrini, l'equip blanc ha aprofitat el mal moment que travessa l'equip castellonenc per regalar-se un festival de gols que permet a l'equip madridista mantenir-se a dos punts del Barça a la classificació de la Lliga.

Cristiano Ronaldo ha estat l'autèntic animador del seu equip i del partit ja des del gol que ha encarrilat la victòria blanca, marcat pel portuguès en un llançament de falta directa que Diego López no ha encertat a aturar. Només un minut després el partit ja ha donat símptomes d'anar de baixada per als blancs, quan l'àrbitre ha assenyalat el primer penal, que Kaká ha transformat.

El Vila-real ha estat extraordinàriament feble en defensa, però no ha renunciat a atacar i ha aconseguit retallar distàncies en dues ocasions (2-1 i 3-2), però l'equip madridista ha fet una exhibició de contraatac, amb Ronaldo d'assistent de luxe, aprofitant les facilitats i els espais concedits pel rival, i Higuaín per dos cops ha ampliat un marcador (4-2), que ha tancat Xabi Alonso transformant el segon penal a favor del Madrid (6-2).

Victòria més còmoda de l'esperat davant un Vila-real desconegut per a un Madrid que ara ha de visitar en la pròxima jornada el camp del Tenerife.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.