Esports

Gerard Piqué firma fins al 2015, amb una clàusula de rescissió de 200 milions euros

Amb la l'ampliació de contracte del defensa, el Barça concreta la desena renovació en els últims mesos

El defensa central Gerard Piqué ha estampat aquest migdia la seva firma en el nou contracte que el lliga al FC Barcelona fins al 2015, i que comptarà amb una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros, mentre que l'anterior estava xifrada en 50. El jugador, que tenia compromís amb el Barça fins al 2012, ha signat el seu nou contracte amb el president del club, Joan Laporta, i acompanyat dels seus familiars, després d'haver acabat l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Piqué ha agraït al Barcelona l'esforç que ha fet i s'ha mostrat "molt content" amb la seva nova situació, en la qual millora notablement la seva fitxa, per sota dels més ben pagats (Messi) i del segon nivell de sous (Xavi i Iniesta, entre d'altres). A més, el central ha agraït els elogis que li ha dedicat el seu entrenador, Josep Guardiola, després de l'entrenament d'aquest divendres

La renovació de Piqué és la desena que ha concretat el Barcelona en els últims mesos, després de Touré Yaya, Valdés, Pedro, Messi, Puyol, Abidal, Iniesta, Márquez i Jeffren.

Aquest migdia, Guardiola, que també s'ha compromès a renovar, ha aplaudit que en el seu moment el secretari tècnic del Barça, Txiki Begiristain, tingués "la brillantor" de recuperar el del planter, després d'estar enrolat a les files del Manchester United.

"No crec que a Europa hi hagi un jugador del seu nivell amb la mateixa edat. Em preocupa l'elogi que li acabo de fer. A veure com s'ho pren", ha assenyalat l'entrenador barcelonista, que ha descrit Piqué com un jugador "de molt nivell i molt competitiu. És molt ambiciós. Domina tots els registres".

"Ha estat una decisió històrica haver-lo repescat. Aquí Txiki va estar brillantíssim a tornar-lo a portar a casa. I la sort que el Barça tingui un jugador per a molts anys, si es cuida i sap la importància del que és viure aquesta professió al màxim", ha conclòs Guardiola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.