El Nàstic perd al Nou Estadi davant el Salamanca (1-2)

L'equip grana suma el tercer partit consecutiu sense saber què és guanyar i el cap de l'entrenador César Ferrando perilla

El Nàstic de Tarragona ha perdut aquest divendres a la nit amb el Salamanca (1-2), en partit avançat de la 27a jornada de la Lliga de Segona Divisió, i el cap del tècnic César Ferrando està en perill. No en va, el conjunt grana suma tres partits consecutius sense guanyar i allarga la seva mala ratxa al Nou Estadi.

L'enfrontament s'ha posat molt coll amunt per als locals, que al final de la primera part perdien ja 0-2, després que Toti, al minut 23 i 36, avancés els castellans per dues vegades. A la represa, els tarragonins s'han llançat a l'atac i Morán ha reduït distàncies al 62. En els últims cinc minuts, la pressió local s'ha incrementat, però no hi ha hagut res a fer.

El Nàstic queda ara en vuitena posició, amb 36 punts i molt lluny ja de l'ascens -el Cartagena és el tercer classificat, amb 44-, però aquest cap de setmana el poden superar tres equips (Elx, Còrdova i Rayo) i dos més (Osca -que aquest dissabte visita el Girona- i Recreativo) el poden igualar.