Esports

Rècord de participants per a la Marató de Barcelona

La 30a edició de la cursa de la ciutat comtal, que es corre demà diumenge, ha registrat més de 12.000 inscripcions. Es preveuen problemes importants de mobilitat per a la ciutat

La 30a edició de la Marató de Barcelona, que es correrà aquest diumenge amb un rècord de més de 12.000 participants inscrits, afectarà el trànsit d'autobusos i del Trambesòs, fet pel qual TMB recomana la utilització del metro.

La participació ha augmentat en un 24,71% respecte l'any passat, quan la xifra final es va quedar en 9.752 participants. D'aquesta manera, l'organització de la cursa firma que la Marató no té sostre i esperen equiparar-se a les grans maratons com París o Nova York.

El recorregut serà semblant al de la passada edició, amb sortida i final a l'Avinguda Maria Cristina, entre la plaça Espanya i el Palau de Montjuïc. Després del tret de sortida els participants es dirigiran cap al Camp Nou, tornaran a la plaça Espanya per dirigir-se cap al Passeig de Gràcia per la Gran Via.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.