Esports

Gross: «No puc dir si jugarà Cacau de bon començament»

El tècnic suïs de l'Stuttgart amaga les seves cartes fins a última hora

L'entrenador de l'Stuttgart, Christian Gross, va reconèixer ahir que té dubtes sobre qui ha de ser el company en atac del rus Pavel Pogrebniak, ja que el brasiler amb passaport alemany Cacau ha tornat d'una lesió amb força i podria enviar a la banqueta el romanès Ciprian Marica. «Cacau està en forma i després dels quatre gols està mentalment molt fort. Però encara no puc dir si jugarà de bon començament», va afirmar Gross, qui sol jugar amb Pogrebniak i Marica en atac. A l'hora de parlar de l'eliminatòria, el tècnic suís va deixar clar: «En principi, no tenim res a perdre. Però hi ha molt prestigi en joc i volem vendre'ns cars.» Gross ja va ser derrotat pel Barça de Guardiola el curs passat, quan era tècnic del Basilea.

Ahir també va parlar el director esportiu de l'Stuttgart, Horst Held, que va ressaltar la qualitat del Barça, tot i que va comentar que no creu que els blaugrana estiguin espantats perquè l'Stuttgart va guanyar l'últim partit per 1 a 5 al camp del Colònia. «No crec que el Barcelona comenci a tenir sobtadament por de nosaltres. No obstant això, el 5-1 és un senyal que anem pel bon camí», va dir Heldt, que va afegir: «No tenim res perdre, així que cal disfrutar.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.