Esports

L'Inter de Milà recorrerà la sanció de tres partits a José Mourinho

El tècnic portuguès va fer en repetides ocasions gestos de protesta contra els àrbitres durant el partit de dissabte contra la Sampdoria

L'Inter recorrerà la sanció de tres partits imposada al tècnic portuguès José Mourinho per fer gestos en protesta per l'actuació arbitral durant el partit de dissabte passat contra el Sampdoria, a Milà, que va acabar amb empat a zero.

Així ho ha manifestat el club italià en un comunicat, mentre l'entrenador ha assegurat a través del seu representant que el seu gest durant el partit va ser "malinterpretat" i que les manilles que va simular quan va creuar els canells "no tenien res a veure amb l'àrbitre". Segons el representant, Mourinho volia dir: "Podeu arrestar-me però el meu equip és fort i guanya igual, fins i tot jugant amb nou".

El portuguès va dirigir aquests gestos al públic de l'estadi Giuseppe Meazza de Milà i a les càmeres de televisió.

Els tres partits de sanció a Mourinho, més una multa de 40.000 euros, arriben, segons el jutge esportiu, per haver llançat "expressions injurioses" a l'equip arbitral durant el descans i en el túnel de vestidors, així com per haver protestat en repetides ocasions per la presència de les autoritats de la Lliga italiana prop de les banquetes de l'estadi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.