Bayern i Porto agafen avantatge als vuitens de final de la Champions

Alemanys i portuguesos s'imposen a l'anada de l'eliminatòria per sengles 2-1 al Fiorentina i l'Arsenal, respectivament

El Bayern de Munic i el Porto han obert amb bon peu els vuitens de final de la Lliga de Campions al vèncer, respectivament, el Fiorentina i l'Arsenal a l'anada de l'eliminatòria. Tots dos partits han acabat amb victòria local per 2-1.

A l'Allianz Arena, l'equip de Louis van Gaal s'ha avançat abans del descans quan, en temps de descompte de la primera part, Robben ha transformat un penal. Als cinc minuts de la represa, Kroeldrup ha empatat per als italians, però a un minut del final Klose, en un clar fora de joc, donava el triomf als bavaresos.

D'altra banda, a Porto també s'han avançat els locals quan Varela ha batut al minut 11 un poc encertat Fabianski, que en l'intent d'aturar una centrada acabava introduint la pilota a la seva porteria. El veterà Campbell ha fet la igualada set minuts més tard i amb empat s'ha arribat al descans. A l'inici de la segona part, el porter polonès de l'Arsenal tornava a fallar a l'agafar amb la mà una passada del mateix Campbell; l'àrbitre marcava falta dins l'àrea i Fabianski era sorprès d'esquena pel llançament de Falcão, que suposava la victòria local.

La setmana vinent es disputaran els altres quatre partits de l'anada de vuitens, entre ells l'Stuttgart-Barça.