Esports

Jaume Alguersuari punxarà a la Barcelona Summer Week

El pilot de l'escuderia Toro Rosso serà discjòquei en un dels escenaris del festival de música 'house' a l'Anella Olímpica de Montjuïc

El jove pilot Jaume Alguersuari, que el 26 de juliol passat va debutar a la Fórmula 1 amb només 19 anys, punxarà aquest cap de setmana al festival de música house Barcelona Summer Week, segons han assegurat fonts del festival.

El pilot de l'escuderia Toro Rosso serà discjòquei durant un temps en un dels escenaris secundaris de l'Anella Olímpica de Montjuïc, on actuarà a les 16.30 hores de divendres. Alguersuari s'unirà així a la jornada més important de l'esdeveniment, que acollirà aquest dia les actuacions de David Guetta amb Kelly Rowland, David Tort, Tiesto, Erick Morillo i Armin Van Buuren, entre d'altres.

Abans del plat fort del cap de setmana la ciutat escalfa motors amb les seus a discoteques i locals de platja, com el xiringuito de la platja del Bogatell. Les actuacions més importants d'aquest dimecres són les de Fedde Le Grand a la sala Opium i Felix da Housecat al Shoko.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.