El Suzuki Manresa cau per la mínima davant el València (82-84)

Per la seva banda, el Joventut va ser derrotat pel Caja Laboral a Vitòria per un contundent 104 a 79

Manresa i Joventut van perdre ahir davant el València i el Caja Laboral, en els seus respectius partits de la lliga ACB.

La victòria dels Power Electrics Valencia al nou pavelló del Congost (82-84) els ha permès trencar la seva mala ratxa fora de casa i s'ha emportat la victòria davant un Suzuki Manresa que ha afluixat en els últims minuts i s'ha deixat perdre un partit que dominava per 13 punts al minut (75-62).

Per la seva banda, el Caja Laboral ha derrotat amb contundència el Joventut per 104 a 79, en un partit còmode on els d'Ivanovic han trobat en l'encert exterior la seva millor arma.

Els de Vitòria han aprofitat les facilitats de la relaxada defensa verd-i-negra que ha permès uns llançaments fàcils a la bateria exterior del Caja Laboral. Així els bascos han pogut anotar setze triples, mentre els verd-i-negres n'han anotat nou.