El Regal Barça supera el Valladolid (59-73)

El Blancos Rueda ha intentat plantar cara als catalans tot el partit

El Blancos de Rueda ha plantat cara a un Barça que ha fet valer la seva qualitat i ha donat per resolt el partit en el primer quart, si bé els locals han lluitat per incomodar els catalans.

Els val·lisoletans, encara que no tenien res a perdre en aquest partit, han sortit molt descentrats, cosa que ha aprofitat el Barça per aconseguir un parcial de 0-7 en poc més de dos minuts, que el tècnic del quadre local, Porfi Fisac, ha intentat frenar amb un temps mort.

Però, si bé el Blancos de Rueda ha estat capaç d'immobilitzar Navarro, un dels baluards del conjunt català, no ha pogut fer el mateix amb Morris o Lorbek, per la qual cosa les diferències han seguit augmentant de forma gradual, fins a arribar als catorze punts (7-21) amb els quals han acabat el primer quart.

El Blancos de Rueda s'ha mostrat molt fluix en defensa, al contrari que el seu rival, que s'ha esforçat a fons en aquesta faceta i ha impedit que els locals juguessin fluidament.

Al final del partit, els val·lisoletans s'han esforçat a fons per intentar sorprendre un Barça que, malgrat veure com el seu rival tornava a situar-se a nou punts (47-56) en l'últim quart, no ha perdut la calma i, gràcies a la qualitat de jugadors com Morris o Lorbek, ha anat recuperant terreny per sumar una nova victòria (59-73) davant un rival que ha sabut plantar-li cara malgrat les seves limitacions.

Fitxa tècnica:
59 - Blancos de Rueda (7+17+20+15): Dumas (2), Van Lacke (6), Diego García (13), Battle (7), Barnes (16) –cinc inicial–, Báez (-), Isaac López (10), Chase (5), Baldo (-) i Ortega (-).

73 - Regal Barcelona (21+16+17+19): Sada (2), Navarro (4), Mickael (6), Morris (20), Lorbek (17) –cinc inicial–, Ricky Rubio (7), Fran Vázquez (6), Trias (2), Basile (-), Grimau (3), Lakovic (6) i Barton (-).

Àrbitres: Mitjana, Martínez Díez i Castillo. No hi ha hagut eliminats.