Esports

El Barcelona intentarà guanyar a la pista del Kiel

Els blaugrana volen el seu primer triomf a la pista alemanya

El Barcelona Borges, ja classificat per als vuitens de final, té demà a dos quarts de cinc de a tarda una gran ocasió per alçar-se amb el liderat del Grup D si venç el THW Kiel en el seu gairebé imbatible feu de l'Sparkassen Arena, on els blaugranes mai han aconseguit la victòria.

El partit és clau per a l'equip de Xavi Pascual que va perdre al Palau per 27-30 en la primera volta, i una derrota podria complicar-li fins i tot el segon lloc del grup. El pròxim dia 28 visitarà la pista de l'Ademar Lleó i una nova ensopegada podria relegar-lo a la tercera plaça.

El xoc és tot un clàssic en la Lliga de Campions i en les sis ocasions que el Barcelona Borges ha visitat la pista germànica no ha aconseguit mai la victòria. A més, el tècnic del Kiel, l'islandès Alfred Gislason, té la mesura presa als barcelonistes, ja que les dues úniques victòries de l'equip alemany al Palau les ha aconseguit amb ell a la banqueta i ha guanyat els tres duels que ha disputat davant els catalans.

Molt centrat a la Lliga ASOBAL, on el pròxim dia 24 es jugarà materialment el títol a la pista del Ciudad Real, el tècnic, Xavi Pascual, considera que "alguna vegada ha d'acabar la mala ratxa a Kiel".

"Els meus jugadors volen treure's l'espina de la derrota al Palau i estan molt mentalitzats per aconseguir una victòria que és molt important, encara que no sigui decisiva", ha afegit.

El sistema de competició d'aquesta temporada prima el primer de grup en les següents rondes, que ja seran eliminatòries directes a anada i tornada, i d'aquí la importància d'una victòria blaugrana, i amb una diferència de gols àmplia, sobre el conjunt germànic.

Pascual confia a disposar de tots els seus efectius per al xoc. Dimecres passat no va poder comptar ni amb Mikkel Hansen ni amb Cristian Ugalde, els dos refredats, encara que estaran a punt per demà. Els 18 jugadors séniors de la plantilla han viatjat i demà donarà els dos que queden descartats.

La preocupació de l'entrenador és l'estat físic de Laszlo Nagy, que arrossega una lesió en el múscul psoes ilíac de la cama dreta i no ha jugat en els dos primers partits de Lliga després del retorn a la competició després de la parada de l'Europeu.

El Kiel és líder provisional de la Bundesliga amb un punt d'avantatge sobre l'Hamburg, que té un partit menys, i tots dos mantenen un tancat duel pel títol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.