Esports

"El Madrid ens va faltar al respecte"

Entrevista a C.Delgado, jugador del Lió

César Delgado (Rosario, Argentina, 1981) no se n’amaga. Sí, ell i els jugadors del Lió no es van agafar bé les declaracions d’homes com ara Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo afirmant que els golejarien en els vuitens de final de la lliga de campions. L’exjugador del Rosario Central i el Cruz Azul mexicà va jugar un partit complet,
especialment en el segon temps, en què van aconseguir el triomf que buscaven per poder recordar-lo tota la vida.

És merescuda l’eliminació del Real Madrid?
En el primer temps, ells van ser millors. En el segon, nosaltres. I en l’anada, vam controlar el partit. Només hem patit en 45 dels 180 minuts, per la qual cosa crec que és just.

Havia dit abans del partit que buscava un triomf per poder explicar als seus fills amb el pas dels temps...
Als fills i als néts! Serà un partit que no oblidarem mai, el podrem explicar sempre. Sempre és bonic tenir aquest tipus records per explicar el dia que ja no juguem. Llavors ho disfrutarem més. Ara, en canvi, ja hem de pensar en el proper partit.

Què va canviar en el descans?
L’ordre, especialment al mig del camp i en defensa. Durant el primer temps, ells van ser millors que nosaltres, però un cop estàs viu en el descans d’un partit així, no hi tens res a perdre. El mister ens va dir que pitjor ja no podia anar, que tocava millorar, que tocava demostrar qui érem, i va fer els canvis encertats. Ens va recordar el partit d’anada, quan vam jugar com a equip, sense por.

L’arribada de Gonalons i Toulalan va ser clau...

Van ajudar. Van ser retocs importants. La força del Lió és el bloc.

Les declaracions d’alguns jugadors del Madrid van molestar la plantilla del Lió?
Sí, ens van ferir l’orgull, ens va fer mal escoltar que ens farien tres, quatre o cinc gols. No em va agradar gens. El Madrid ens van faltar al respecte com a professionals. Ningú donava res per nosaltres. Miràvem els diaris de Madrid i semblava que ja estàvem eliminats. Per nosaltres, era important guanyar l’eliminatòria, i amb bon futbol, per demostrar qui érem. Semblava que no hi pintàvem res, en tot això. Si ets en els vuitens de final de la Champions, no ets un grup de coixos, no ets un mal equip.

Què va passar als vestuaris. Hi va haver alguna baralla entre els jugadors dels dos equips?
Estàvem celebrant el triomf, i ells anaven calents. Hi va haver una discussió. Potser ells no van entendre bé que estiguéssim fent bromes i es van pensar que ens burlàvem d’ells. Van ser crits, res més.

Vau retreure a Sergio Ramos les seves declaracions dient que guanyarien 3-0?
No, ells estaven per allà, hi va haver crits. Ell es pensava que li estàvem faltant al respecte i nosaltres li vam contestar que potser ell ens havia faltat al respecte abans, dient certes coses. Però són coses que passen perquè estàs calent, res més. No té importància.

Ara es continua parlant més del Madrid que no pas del Lió...
A Espanya suposo que sí, però a França es parla de nosaltres, del que hem fet. És normal.

Creu que el Madrid és un grup de grans jugadors sense gaire joc col·lectiu?
Que tenen talent individual és ben cert, però també saben jugar. Ara, també és ben cert que nosaltres vam jugar millor com a equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.