El DKV Joventut frega la classificació per als quarts de final de l'Eurocup

Els badalonins guanyen 80-73 el Le Mans i ja són líders en solitari del seu grup

La Penya ha fet un nou pas endavant cap a als quarts de final de l'Eurocup al vèncer el Le Mans 80-73 en l'avantpenúltim partit de la segon fase de la competició. Amb aquest triomf, els de Sito Alonso lideren en solitari el grup I, amb tres victòries i una derrota, al davant de l'Alba Berlín i l'Aris -que s'han enfrontat entre ells, amb victòria grega (80-67)-, amb dos i dos, i els francesos, amb una i tres.

Els verd-i-negres no ho han tingut fàcil i no han decidit la victòria fins als últims instants, quan Tucker, a falta de 53 segons, decidia amb un triple. El nord-americà, amb 17 punts, ha tornat a ser el millor home dels catalans, que al descans només guanyaven per un ajustat 48-46. La represa ha començat amb un tercer quart nefast per a tots dos equips -8 punts per als locals i 7 per als visitants-, mentre que l'últim període ha mantingut l'emoció fins al final i s'ha decantat del costat verd-i-negre pels errors del rival