Esports

Batalla campal a San Mamés

Els aficionats de l'Anderlecht han saltat a la gespa i s'han trobat al cercle central amb aficionats de l'Athletic que també havien accedit al terreny de joc. L'esbatussada ha estat general i la seguretat privada del club biscaí s'ha mostrat incapaç d'aturar la baralla

Esbatussada sobre la gespa de San Mamés. Els aficionats de l'Athletic de Bilbao i els de l'Anderlecht han protagonitzar un lamentable espectacle a la conclusió del partit de la Europa League que els enfrontava, que va acabar 1-1.

Quan l'arbitre va senyalar el final del matx, els aficionats de l'Anderlecht van saltar a la gespa per intentar fugir de la pluja d'objectes que estaven patint.

Aleshores, els radicals de l'Athletic, situats al gol nord, van anar en busca dels aficionats de l'equip rival i es va iniciar una baralla entre les dues aficions sobre el camp que va durar uns minuts. Després de viure's moments de veritable tensió, la Ertzaintza i membres de la seguretat privada del club basc van haver d'intervenir per frenar els xocs.

Abans del partit, radicals belgues van protagonitzar incidents a les rodalies de l'estadi, que van provocar una dura intervenció de la policia basca. Cuatre belgues i un basc van ser detinguts.

A la sala de premsa, l'entrenador de l'Athletic Joaquín Caparrós va declarar que "és una llàstima pel futbol" que passin fets com aquests en "un partit que és un espectacle". "El futbol ha de ser una festa", va afegir Caparrós.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.