El València ensopega amb el Racing de Santander

El pròxim rival del Barça no passa del 0-0 amb els càntabres a Mestalla

La 25a jornada de la Lliga BBVA s'han tancat aquesta nit amb el partit entre el València, pròxim rival del Barça al campionat, i el Racing de Santander. Els valencianistes, que han tingut la millor ocasió en un xut al pal de David Villa a la primera part i han jugat els últims minuts amb deu per doble amonestació de David Navarro, no han fet un bon partit i no han pogut passar del 0-0 davant els càntabres.

Tot i l'ensopegada, el conjunt entrenat per Unai Emery es manté tercer de la classificació, amb 47 punts, ben allunyat de Madrid i Barça -empatats a 62-, i a només un partit de Sevilla i Mallorca, amb 43.