Esports

La selecció catalana d'hoquei sobre patins supera Xile en el primer partit de la Copa Amèrica

Copa Amèrica

L'equip de Catalunya que disputa la Copa Amèrica d'hoquei sobre patins s'ha imposat aquest dimarts a la matinada a Xile per 8 gols a 1. És la primera intervenció del combinat català en aquesta edició de la màxima competició de les que organitza la Confederació Sud-americana de Patinatge, que es disputa del 14 al 19 d'aquest mes a Buenos Aires (Argentina).

Els anotadors per part catalana han estat Roger Rocasalabas, del CP Vilanova, 1 gol; Jordi Molet, del Reus Deportiu, 3 gols, i Jepi Selva, del Noia Freixenet de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), 4 gols. Per part xilena l'autor de l'únic gol ha estat Nicolás Fernández, del Saint Mary Joseph.

Aquesta és la segona vegada que Catalunya participa a la Copa Amèrica després que la Federació Catalana de Patinatge va entrar a formar part de l'organisme federatiu sud-americà. En l'anterior edició, la del 2007, Catalunya va acabar en segona posició en perdre a la final davant d'Argentina per 2 gols a 4.

Paraguai s'absenta de la competició
Aquest dimarts, la selecció catalana no s'enfrontarà, tal i com estava previst, al Paraguai. A la reunió dels delegats de les diferents seleccions nacionals que participen a la competició, celebrada aquest dilluns, es va constatar l'absència de la representació del Paraguai que no prendrà part finalment a la Copa Amèrica. Per no alterar el calendari de competició, es va decidir que una selecció de jugadors de Buenos Aires substitueixi el conjunt absent però els resultats d'aquests partits no computaran a la classificació de la competició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.