Esports

Conclou el circuit Bancaixa al trinquet de la pilota de Montcada

Els equips representatius de Sueca i Alcàsser completaran demà la tercera i definitiva partida de la final

Després de quatre mesos de competició, el XXIII Circuit Bancaixa conclourà este diumenge en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada amb la disputa de la tercera i definitva partida de la final.

Els aspirants al títol són l'equip de Sueca de León, Santi i Tomás II i el representatiu d'Alcàsser amb Fageca, Javi i Monrabal. La partida està programada per a les 11:30 hores.

El trio d'Alcàsser va aconseguir la primera victòria de la sèrie al millor de tres el passat dia 9 en el trinquet Pelayo pel tempteig de 60 a 40. La confrontació va estar dominada en tot moment per Fageca, Javi i Monrabal, que van ser molt superiors als seus rivals.

León, Santi i Tomás II van igualar l'eliminatòria diumenge passat en el trinquet de la Ciutat de la Pilota, en el seu cas després d'imposar-se per 60 a 35. En esta partida, la formació de Sueca va oferir el nivell de la fase de rondes i va ser justa vencedora.

Per a la tercera partida s'espera que la premissa siga la igualtat i l'equilibri. Perquè els dos equips arriben a la cita en plenitud de forma i perquè ambdós han manifestat tenir clar com s'ha d'afrontar l'assalt definitiu al títol. En teoria, les dues formacions optaran per carregar constantment per a tenir la iniciativa en el joc i basaran la seua tàctica en la recerca de pilotes llargues perquè els rivals no puguen rematar amb facilitat.

Els sis protagonistes de la final aspiren a aconseguir el seu primer títol en la lliga professional. León i Javi afronten la seua tercera final, per a Fageca i Santi és la segona mentre que Tomás II i Monrabal s'han estrenat com a finalistes.

Tenint en compte que els pronòstics no assenyalen a un favorit clar, la previsió és que el recinte de Montcada torne a registrar una massiva afluència de públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia