Esports

Llíria programa una carrera nocturna entre els seus monuments

La cita esportiva es realitzarà el 24 d'octubre a la capital del Camp de Túria

La capital del Camp de Túria celebrarà el pròxim 24 d'octubre la I Carrera Nocturna “Llíria Monumental”.

La prova oferirà un recorregut excepcional ple d'encant, ja que passarà per alguns dels monuments històrics més emblemàtics del nucli urbà com Ca la Vila, la parròquia de l'Assumpció, l'església de la Sang, el monestir de Sant Miquel i Santa Bàrbara.

El circuit mixt de 6.500 metres presenta trams urbans i dos sendes tècniques de muntanya a SantBàrbara i a la Costa Revessa de Sant Miquel. L'eixida, que tindrà lloc a les 19.30 hores, i l'arribada seran a la plaça Major.

Els participants hauran de portar un frontal lumínic que proporcionarà l'organització. Cal assenyalar, a més, que la marxa està pensada per a tots els nivells, per fer-la corrent o caminant.

Els atletes locals poden inscriure's ja al Pavelló Pla de l'Arc i la resta de a través de la web www.megustacorrrer.com .

La carrera està organitzada pel Grup d'Esplai Amics del Camp de Túria de Llíria amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria i altres entitats esportives del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia