Esports

Arenys de Mar va tard amb les obres del camp de futbol

L'Ajuntament diu que penalitzarà l'empresa Copcisa pel retard acumulat en els treballs que havien d'estar a l'agost

El Club de Futbol Arenys ja prepara un partit amistós amb el Llagostera

Treballant contra rellotge i fins i tot els dissabtes per acabar com abans millor les instal·lacions esportives del camp de futbol d'Arenys de Mar que ja haurien d'estar fetes. Ahir el moviment d'operaris, tant a dins com a fora del camp, era evident per avançar en la renovació de la gespa, les grades i la millora dels accessos. El regidor d'Urbanisme, Xavier Masgrau (Junts per
Arenys) no s'atreveix, però, a posar una nova data de finalització dels treballs després que l'empresa Copcisa hagi incomplert el compromís d'enllestir el projecte a final d'agost. “Nosaltres calculàvem nou mesos, però ells van dir que ho tindrien fet en sis”, explica el regidor.

Les obres van començar a principi d'any i si tot va bé es preveu que finalitzin després de festes. “Van dir que el 24 de desembre estaria fet, però no ho crec perquè per molt que corrin hi ha processos d'assecatge de l'obra que no es poden saltar”, indica. No serà fins a l'entrega d'obra que l'Ajuntament podrà penalitzar l'empresa constructora per l'incompliment del contracte, tal com ja ha anunciat la regidoria d'Urbanisme. Tot i això els treballs que s'estan ultimant, tant d'instal·lacions i serveis com d'obra, s'estant fent correctament, segons indica el regidor.

Les obres per remodelar el camp es van accelerar arran de l'esfondrament d'una part de les grades. La remodelació incloïa fer nova la graderia, la construcció de vestidors i la substitució de la gespa, que era una millora que introduïa l'empresa adjudicatària. Va ser la principal inversió del pressupost del 2014, amb un cost d'1,5 milions d'euros finançats bona part gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Entrenar i jugar a fora

L'inconvenient abans no s'estrenin les instal·lacions són els desplaçaments que fan els jugadors per jugar i entrenar a Canet de Mar i Arenys de Munt. “Els pares dels nens són els que més pregunten per qüestió de logística, és molt normal”, explica el president del Club de Futbol Arenys, Joaquim Doy. Per als més petits els entrenaments s'han pogut fer al col·legi de la Presentació.

Confiant que es compleixi la nova data que ha donat l'empresa per festes, el club esportiu ja està preparant un partit amistós amb el Llagostera, pel vincle que hi ha amb l'entrenador arenyenc, Oriol Alsina, i jugadors arenyencs. Encara que es disputi entre setmana confien poder omplir el camp.

LA XIFRA

1,5
És la inversió que s'ha destinat a la remodelació del camp, en gran part amb ajuts de la Diputació

LA FRASE

Per molt que corrin hi ha processos d'assecatge de l'obra que no es poden saltar
Xavier Masgrau
regidor d'urbanisme (Junts per arenys)
Els pares dels nens són els que més pregunten per qüestió de logística, és molt normal
Joaquim Doy
president del club de futbol Arenys


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia