Esports

Més dies per a la gestió única a Vilobí

L'Ajuntament confia que els dos clubs s'integrin en una entitat

El FC Vilobí fa avui el seu quart torneig solidari

L'equip de govern de Vilobí d'Onyar, del Grup Municipal Independent (GMI), ha donat més dies als responsables dels dos clubs de futbol del poble, el FC Vilobí i l'AE Vilobí, perquè presentin una proposta conjunta d'integració.

A Vilobí hi ha convocat un concurs perquè a partir de la temporada 2016/2017 (i fins al 2019) hi hagi una sola entitat que tingui l'ús preferent del camp municipal. Les bases del concurs estan aprovades pel GMI –i amb l'oposició de CDC–, però no s'haurien d'aplicar fins d'aquí a unes setmanes.

De moment, els contactes entre directius no han fructificat. Tot i això, el FC Vilobí no té resposta del consistori a la petició d'usos del camp que li va enviar el 20 d'abril –jugar partits un dia del cap de setmana i trepitjar el camp dos dies laborables.

Una tona d'aliments

D'altra banda, la junta de futbol de base del FC Vilobí organitza el torneig Vilobí Solidari. Volen recaptar una tona d'aliments –llet, oli i llegums cuits, entre d'altres– per a l'agrupació Onyar Solidari i les famílies dels tres pobles del municipi. Hi haurà partits amb nens de 3 a 12 anys amb el Barça, el FC Vilobí, el Cassà i el Batllòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia