BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Soles no ho poden fer

L'Olesa Espanyol ha de vèncer i esperar un cop de mà del Cadí a Lleó per jugar el «play-off» pel títol

La bona dinàmica (sis triomfs seguits) no ha servit a l'Olesa Espanyol per dependre de si mateix avui en l'última jornada en la pugna per disputar el play-off de la Lliga Femenina. El San José encara la té millor –n'ha lligat vuit– i això li fa tenir la paella pel mànec. I és que, tot i tenir el mateix balanç (16-9), l'average és de les lleoneses.

El jutge català.

Definit un duel de semifinals (Perfumerías-Rivas), l'al·licient per dalt –els dos partits seran a les 19.00h– és saber qui serà el rival del Ros Casares. Abans que res, l'Olesa ha de fer la seva feina, i no serà fàcil. Rebrà el Puig d'en Valls, subcampió de copa i que està fent una segona volta pletòrica (9-3 i les derrotes contra el Ros, el Rivas i el San José). La resta es decidirà a Lleó. Allà, el Cadí la Seu –2-10 a fora aquest curs– intentarà sorprendre el San José i, de rebot, fer un favor a l'altre català. La plantilla lleonesa estarà al complet –s'havia plantejat l'opció de recórrer a l'equip vinculat– després que es desconvoqués la vaga prevista com a mesura de pressió pels retards constants en els pagaments de les nòmines, ja que han arribat a un acord. Si el Cadí perd, l'Olesa s'haurà de conformar a jugar el play-off del cinquè al vuitè, que reparteix dues places per l'Eurocopa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.