Victòria del Barça i derrota del Marfil Santa Coloma

Els blaugranes s'imposen al Benicarló (3-0), mentre que els colomencs cauen davant l'Inter Movistar (5-3)

La vintena jornada de la Lliga de futbol sala ha portat sort diversa per als equips catalans. Mentre el Barça ha derrotat el Benicarló per un clar 3-0, i es mantenen classificats en quart lloc, el Marfil Santa Coloma, sisè a la taula, s'ha vist superat pel segon, l'Inter Movistar (5-3).

El partit del Palau no ha tingut massa història i el blaugrana PC, amb dos gols al minut 5, ha sentenciat les coses i Igor ho ha rematat amb una tercera diana al 38. Pel que fa al duel entre madrilenys i colomencs, ha sigut molt més disputat i no s'ha decidit fins a la segona part. Dani Salgado ha avançat els catalans al minut 7, Ortiz ha empatat al 9 i novament Salgado ha marcat al 13. A partir d'aquí, però, els locals han portat la iniciativa i Juanra (33) i Betão (38) han posat el 4-2 al marcador; Rafa ha fet el 4-3 al 39, però en el mateix minut Betão ha tancat el resultat.

D'altra banda, en derbi murcià, el líder Pozo ha guanyat a la pista del Reale Cartagena per un ajustat 4-5.