Esports

Messi: «Hem fet autocrítica»

I dóna la recepta per avui: «Jugar ràpid, atacar i buscar el partit»

Indiferent com sempre a tot el que no sigui desplegar el seu futbol al terreny de joc, Leo Messi va comparèixer davant la multitud de mitjans de comunicació amb serenor i va oferir un missatge de tranquil·litat. «Som els primers a fer autocrítica. Sabem que no estem jugant bé, que ara no hi haurà res fàcil i que una mala actuació ens deixarà fora d'Europa. Tot això ja ho sabem», va aclarir.

Per combatre la baixada de tensió que ha sofert l'equip, l'estrella del Barça considera: «És primordial recuperar el nostre joc, és a dir, tenir la pilota, jugar-la ràpidament i anar a buscar el rival i el partit des del primer minut», va receptar. «No ens hem de tornar bojos. Sabem que haurem de definir l'eliminatòria a casa, per això hem de fer un bon partit aquí. La idea és jugar com sempre.» Respecte als seus gols (n'ha fet dos en la Champions), va respondre amb un tòpic: «El que és important és guanyar. Si és amb gols meus, benvinguts, sinó, no passa res.»

El jugador, que no va tenir problemes a elogiar «el gran partit del Madrid i la gran feina de Cristiano» contra el Vila-real, va dir que no només en la Champions comença el tram difícil: «En la lliga, també, perquè el Madrid està fort i sabem que no deixarà escapar més punts. És un gran equip, amb molt bons jugadors i ens farà batallar fins al final de la temporada», va vaticinar l'argentí.
Xavi, Alves i Ibra podrien jugar avui

Segons el que es va veure durant els breus minuts permesos a la premsa per assistir a l'entrenament del Barça, Ibrahimovic, Xavi i Alves sembla que estan en bones condicions per jugar avui. El suec és, però, qui té més números, ja que la lesió en un turmell l'ha deixat de molestar i, a més, no ha d'esperar l'alta mèdica, com el vallesà i el brasiler, ja que no va participar en el partit contra el Racing per una inflamació a la zona lesionada. Xavi i Alves, en canvi, són a Alemanya perquè Guardiola els volia amb l'expedició i perquè, si tot va millor del previst, el tècnic els podria convocar i reservar-los a la banqueta per si necessita els seus serveis. Una hora abans del partit, Guardiola determinarà si algú dels tres s'asseu amb ell a la banqueta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.