Esports

"Sayonara, pericos!"

D'aquesta manera el jugador japonès de l'Espanyol, Shunsuke Nakamura, s'acomiada de l'afició periquita. En la carta, penjada a la web del club, lamenta no haver complert amb les expectatives

Amb un “Sayonara, pericos!” Shunsuke Nakamura, el jugador japonès de l'Espanyol, acaba la carta dirigida als socis i als seguidors del club blanc-i-blau amb motiu de la seva marxa del club. Ho ha fet a través del seu representant i la missiva s'ha penjat a la web.

En la carta, Nakamura agraeix el suport i l'estima que ha rebut del club barceloní des del dia que va arribar i lamenta que la “seva aportació” hagi estat “per sota de les expectatives”.

El japonès assegura que ha fet “tot el possible” per triomfar i per retornar a l'afició “la il·lusió” i “la gran rebuda” que li va fer en la seva arribada a Barcelona. “Ho he intentat, però això no ha estat possible”, diu el jugador.

Per acabar afirma que torna al seu país per continuar amb la “seva passió” que és el futbol i demana a l'afició el seu suport a un club, “amb un gran equip humà i implicat amb el sentiment perico”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.