LLIGA FEMENINA

Rematar-ho al despatx

Assolida la plaça europea, ara l'Olesa se centra a trobar diners

El club és optimista, i compta amb les institucions per arribar-hi

Jaume Sanmartí
PRESIDENT DE L'OLESA
«Tenim un any més de contracte amb l'Espanyol. És un club senyor que en tot moment i a qualsevol petició d'ajut feta per nosaltres han estat sempre els primers»
«Sense les institucions és impossible plantejar-se res. Però en aquest sentit estic segur que trobarem el suport que la fita assolida mereix. L'Anna Pruna [secretària general de l'esport català] és una persona de fets, sensibilitzada amb el bàsquet i l'esport femení»

«Un cop aconseguida la plaça a la pista és la il·lusió del club no desaprofitar-la perquè el poble hi està abocat. Ara ens toca a nosaltres moure'ns per trobar els diners necessaris.» Jaume Sanmartí, president de l'Olesa, és plenament conscient de la realitat que li toca viure. D'una banda, l'alegria per la fita aconseguida dimecres a la pista de l'Hondarribia d'Irun, i de l'altra, l'inici del play-off particular de la junta que presideix: cercar els recursos que permetin a l'equip ocupar el seu lloc en la propera Eurocopa, en la segona màxima competició continental.

Els comptes ja s'han fet al club del Baix Llobregat, i el pressupost per acomplir l'objectiu –i sempre seguint els paràmetres d'aquesta temporada, en què ha estat el tercer més baix de la categoria– augmenta en 200.000 euros respecte al que ha estat enguany –més desplaçaments i el fitxatge de dues jugadores més per tenir una rotació conseqüent amb el nou horitzó. D'entrada el club sap que podrà comptar, novament, amb el suport de l'Espanyol: «amb els que tenim un any més de contracte i que sempre, en tot moment i a qualsevol petició d'ajut per part nostra, han estat els primers i s'han portat com uns senyors». A banda de l'entitat blanc-i-blava i dels recursos que es puguin aconseguir a través de la via privada –«mínims per la realitat econòmica que ens envolta»–, el suport de les institucions resultarà clau: «Sense elles és impossible plantejar-se res. Però en aquest sentit estic segur que trobarem el suport que la fita assolida mereix. L'Anna Pruna [secretària general de l'esport català] és una persona de fets, sensibilitzada amb el bàsquet i l'esport femení.»

Els contactes i la recerca ja han començat. L'Olesa-Espanyol té fins al 30 de maig per confirmar la seva presència a la competició i poder ser així el segon club del país que juga a Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.