L'empat d'ahir a Llagostera deixa l'ascens en l'aire

El Llagostera i l'Olesa es jugaven mig ascens ahir i l'empat que van signar fa que s'hagi de decidir tot en les dues últimes jornades. El Llagostera va impedir que els del Baix Llobregat encadenessin el quart triomf a fora, però avui podrien acabar fora dels llocs d'ascens. En un partit intens, l'equip local, tercer i debutant a primera catalana, va empatar contra l'Olesa, quart (2-2). L'ascens queda en l'aire per als dos equips.
LLAGOSTERA
2
OLESA
2
LLAGOSTERA:
Buendía, Pau, Reyes, Giró, Nene, Plaja (Acín 48'), Cristian Mora (Xavi Pérez 74'), Taianan (Oriol 62'), Vichu, Sile i Almendros.
OLESA:
Pujol, Rafa Bellés (Dani Duran 90'), Francis, Fos, Palau, Arjona (Manolo 68'), Morón, Cortezón (Valle 60'), Marc, Pelegrín i Soler.
0-1 (50') Francis. 1-1 (52') Reyes. 2-1 (55') Taianan. 2-2 (71') Pelegrín (p).
Molina Fernández.
Als locals Plaja, Cristian Mora, Taianan, Sile i Acín i als visitants Fos, Arjona i Pelegrín.