L'Olesa puja a tercera divisió tot i perdre a Benavent

Acaba quart i assoleix l'ascens gràcies al filial de l'Espanyol

L'Olesa de Montserrat va pujar de categoria i la temporada que ve jugarà a la tercera divisió. Tot i la golejada que va encaixar al camp del Benavent, el conjunt olesà va acabar en una quarta posició que li assegura l'ascens gràcies a l'Espanyol B, que ahir al matí va pujar a segona divisió B.

En l'últim partit en la categoria, l'Olesa no va ser capaç de plantar cara a un Benavent que va sortir al camp a celebrar l'ascens que havia aconseguit el cap de setmana passat. Els lleidatans van ser superiors al conjunt del Baix Llobregat des de l'inici del matx, tot i que la primera ocasió de gol va ser dels visitants: en el minut 7, Cortezón va estavellar la pilota al travesser. A partir d'aquí, el campió va desplegar el seu bon joc i Peña va encetar el resultat en aprofitar una centrada de Romário (19'). El lleidatà Rey va sentenciar el matx en 15 minuts: va marcar el segon gol (22') després d'una bona jugada de Peña i Romário, i va establir el 3-0 (36') amb què es va arribar al descans.

Després de la represa, Pelegrín va transformar un penal de Goyo sobre Cortezón i va donar esperances als visitants. Però un altre cop Peña va esvair les il·lusions olesanes (72'), quan va marcar el quart gol després de superar Pujol.

BENAVENT
4
OLESA DE MONTSERRAT
1
BENAVENT:
Marc Puigvert, Goyo (Escura, 76'), Radulovic, Xavi Gràcia, Peña (Marchal, 73'), Felix, Hernández, Rey (Barco, 80'), Riera, Marcel i Romário.
OLESA DE MONTSERRAT:
Pujol, Manolo, Palau, Fos, Francis (Valle, 72'), Arjona (Arturo, 45'), Xavi Morón, Cortezón, Carreño (Àlex, 45'), Pelegrín i Soler.
1-0 (19') Peña. 2-0 (22') Rey. 3-0 (36') Rey. 3-1 (49') Pelegrín. 4-1 (73') Peña.
Sauleda Torrent.
Als locals Feliz, Goto i Escura, i als visitants Arjona, Cortezón, Àlex, Francis i Valle.