Ramon Besa, premi Vázquez Montalbán de periodisme esportiu

Ramon Besa ha estat guardonat amb el premi internacional de periodisme Manuel Vázquez Montalbán en l'apartat de periodisme esportiu. El premi, que arriba aquest any a la seva sisena edició, és atorgat per la Fundació FC Barcelona i el Col·legi de Periodistes.

Ramon Besa (Perafita, Osona, 1958) és redactor en cap del diari El País i col·laborador d'emissores com ara ONA FM i Catalunya Ràdio. Amb anterioritat, va treballar com a redactor del diari El 9 Nou i com a cap d'esports del diari Avui. El jurat del premi ha valorat a l'hora d'escollir Besa «la seva capacitat d'anàlisi que transcendeix el periodisme esportiu, desvelant articles amb un alt nivell d'exigència i rigor» i «l'opinió ponderada i serena, que es desenvolupa a l'empara d'una narrativa brillant que no oblida la seva vinculació al territori i una inquietud social».

Anteriorment, han guanyat aquests premis Patrick Mignon, Joaquim Maria Puyal, Juan Villoro, Simon Kuper i Candido Cannavò.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.