Esports

Desestimada la petició de la Fiscalia de reobrir el cas per suposat trasplantament il·legal d’Abidal

El ministeri públic va demanar tornar a investigar el cas arran de la publicació d’unes converses de Sandro Rosell on es deixaven entreveure els fets

El jutge que investigava el cas pel suposat trasplantament il·legal de l’exjugador del Barça Éric Abidal ha desestimat la petició de la Fiscalia de reobrir el cas. El ministeri pública havia demanat tornar a obrir la investigació el juliol passat, després que ’El Confidnencial’ publiqués unes converses telefòniques en les què es deixava entreveure que l’expresident del barça, Sandro Rosell, semblava admetre que s’hauria adquirit un fetge il·legal per a Abidal. A la sol·licitud de reobertura, la fiscalia assegurava que en la documentació faltava la firma del donant i s’ha pogut comprovar que era un defecte d’una fotocòpia i per tant, la signatura era correcta.

El jutge també ha conclòs que no calia demanar altra vegada una prova forense per determinar que la persona operada era el cosí d’Abidal ja que en una primera petició d’aquesta prova pericial, les autoritats franceses ho van desestimar perquè a França la venta d’òrgans no és delicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia