Esports

Messi notifica al Barça que vol marxar

L’argentí ha enviat un burofax al club

Leo Messi hauria notificat al Barça la seva intenció d’abandonar el club, segons una informació originada a l’Argentina.

Segons aquesta informació, el jugador ha enviat un burofax a les oficines del club en el qual manifestaria la seva voluntat d’acollir-se a la clàusula del seu contracte que li permet abandonar el club al finalitzar cada temporada.

La directiva i el jugador van incloure aquesta clàusula a l’última renovació del contracte de l’argentí. La clàusula permet el jugador abandonar el club si ho notifica abans del 10 de juny, però el davanter hauria al·legat l’excepcionalitat d’aquest final de temporada per poder-se acollir.

Fonts de l’entitat blaugrana han explicat a Efe que, en la missiva, Messi al·lega la clàusula que té en el seu contracte i que li permetia anar-se’n lliure abans del passat 10 juny.

No obstant això, com que l’internacional argentí no la va executar abans d’aquesta data, el Barça el va donar automàticament per renovat una temporada més, fins al 30 de juny de 2021, i la seva clàusula de rescissió va passar a ser de 700 milions d’euros.

El club, que encara no ha contestat a Messi, entén que aquesta és la quantitat que haurà d’abonar qualsevol equip que vulgui fitxar l’astre argentí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia