Barça

Piqué: “Mourinho està destrossant el futbol espanyol”

El central del Barcelona assegura que sovint acusen als catalans de ser els culpables, “però els culpables els tenen allà a Madrid”

Considera que s'hauria de fer ús del vídeo per sancionar els responsables

El central del BarcelonaGerard Piqué ha assegurat que Mourinho “està destrossant al futbol espanyol” amb els seus mètodes i l'ha acusat de ser el culpable dels incidents que s'han produït entre els dos equips al final del partit de Supercopa.

“Sincerament, Mourinho està destrossant el futbol espanyol. De vegades ens acusen als catalans que som nosaltres els culpables, però els culpables els tenen allà a Madrid”, ha afirmat Piqué després del partit.

Per al central, s'hauria de fer ús del vídeo per sancionar els responsables, “perquè si no això acabarà molt malament”, i ha afegit que últimament s'estan perdent els papers.

“No és la primera vegada, ja són diverses i sempre són els mateixos, així que d'alguna manera s'ha de frenar ”, ha argumentat Piqué, que ha dit que “no pot acabar cada partit així”.

Finalment, Piqué ha assenyalat que el vestidor de Barcelona està “feliç i content” pel títol aconseguit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.