Barça

Bayern Leverkusen, Roma i BATE, rivals del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions

L'equip de Luis Enrique disputarà el primer partit del campionat el dimarts 29 de setembre al Camp Nou contra el Leverkusen

El sorteig de la UEFA agrupa el Real Madrid amb el PSG, Shakhtar Donetsk i Malmö, i el València amb el Zenit, Olympique de Lió i Gant

El FC Barcelona s'enfrontarà amb el Bayer Leverkusen, l'AS Roma i el BATE Borissov a la fase de grups de la Lliga de Campions. Així ha quedat configurat el grup E en el sorteig de la UEFA celebrat aquest dijous a Mònaco, que a priori sembla un dels més assequibles dels últims anys per al vigent campió. En anteriors inicis de temporada dels últims anys el Barça es va trobar equips com l'Inter de Milà, Chelsea, Milan o París Saint Germain.

Segons el calendari fixat després del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions celebrat aquest dijous a la tarda a Mònaco, el conjunt blaugrana debutarà a la Champions 2015/16 al Camp Nou el dimarts 29 de setembre davant el Bayer Leverkusen. La quarta jornada vindrà el BATE Borissov, el 4 de novembre. Finalment la Roma visitarà l'Estadi el 24 de novembre, en el penúltim partit de la lligueta de la Champions.

De la seva banda, el Real Madrid jugarà al grup A amb PSG, Shakhtar Donetsk i Malmö; el València ho farà al grup H amb Zenit, Olympique de Lió i Gant; l'Atlético de Madrid al C amb Benfica, Galatasaray i Astana, i el Sevilla ho farà al D, contra el Juventus, Manchester City, i Mönchengladbach.

El sorteig de la UEFA també ha agrupat PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moscou i Wolfsburg al grup B; Bayern Munich, Arsenal, Olympiacos i GNK Dinamo a l'F, i Chelsea, Porto, Dynamo Kíev i M. Tel Aviv al G.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia