Barça

Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo són els tres finalistes a la Pilota d'Or

El jugador brasiler podria guanyar el guardó per primera vegada, en el cas de Messi seria la cinquena i en el Ronaldo la quarta

Luis Enrique opta al premi de Millor Entrenador de l'any

Els blaugrana Leo Messi i Neymar Jr. i el jugador del Real Madrid Cristiano Ronaldo optaran a la Pilota d'Or 2015, després que la nòmina de candidats hagi quedat reduïda aquest dilluns a tres, segons ha anunciat la FIFA. El guardó reconeix el millor futbolista del món en un any natural. El nom del guanyador es coneixerà l'11 de gener en una gala que es farà al Fòrum Grimaldi de Mònaco.

Neymar és l'únic dels finalistes que no ha obtingut mai aquest premi. Leo Messi ha estat distingit amb la Pilota d'Or en quatre ocasions (2009, 2010, 2011 i 2012) i Ronaldo se l'ha endut tres vegades (2008, 2013 i 2014).

Luis Enrique, candidat a Millor Entrenador

A banda dels dos davanters nominats, el primer equip blaugrana també podria recollir un altre guardó: el de Millor Entrenador de l'any per a Luis Enrique.

El tècnic asturià és un dels tres finalistes que optaran al premi, juntament amb l'exblaugrana Pep Guardiola (Bayern de Munic) i Jorge Sampaoli (entrenador de Xile).

Luis Enrique té els actius d'haver guanyat el triplet de Lliga, Copa i Champions en la seva primera temporada com a entrenador del primer equip del FC Barcelona. A més, va guanyar la Supercopa d'Europa, contra el Sevilla, l'agost passat.

A banda, el Barça encapçala la Lliga de Primera Divisió (33 punts) i ja s'ha classificat per als vuitens de final de la Champions com a primer de grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia