Barça

El Barça certifica a Mestalla el pas a la final de Copa amb un empat

Els de Luis Enrique empaten a un amb el València, amb gols de Negredo i Kaptoum

Els blaugrana mantenen la ratxa d'imbatibilitat amb 29 partits i superen el rècord de Pep Guardiola aconseguit la temporada 2009-2010

El Barça ja és a la final de la Copa, després d'empatar el partit a Mestalla per 1-1. Amb aquest empat, Luis Enrique manté la ratxa de partits invicte (29, des del 3 d'octubre passat) i supera els 28 sense perdre aconseguits per Pep Guardiola en la temporada 2009/2010.

Després de sentenciar el partit d'anada per un contundent 7-0, els blaugrana, sense el trident al capdavant, no ha aconseguit ficar la pilota dins de la porteria fins al minut 83 del partit, malgrat les diverses oportunitats en un partit intranscendent i sense cap emoció. El València ha obert el marcador al minut 37 de la primera part, amb un gol de Negredo.

Aquest dijous es disputarà la segona semifinal, entre el Celta i el Sevilla.