Barça

El Barça goleja el Celta (6-1)

Messi, Suárez (3), Neymar i Rakitic no donen treva a l'equip gallec

La jornada 23 del campionat de lliga s'ha tancat aquest diumenge al Camp Nou amb un Barça-Celta de Vigo que ha ofert, com s'esperava, bon futbol i un bon grapat de gols (6-1). El FC Barcelona, que ha sortit al camp amb un onze de gala per rebre els gallecs, ha començant controlant el partit i amb gran fluïdesa en el joc, però a mesura que anaven avançant els minuts els homes d'Eduardo Berizzo han començat a pressionar els blaugrana.

Després de diversos intents, Messi ha marcat en el minut 26 de la primera part en un xut de falta des dels 25 metres que s'ha colat per l'escaire. Però, només deu minuts més tard, l'àrbitre Hernández Hernández ha xiulat un penal de Jordi Alba sobre Guidetti que el jugador del Celta ha convertit en gol.

La segona part ha començat amb una nova gran ocasió del Barça: un xut al pal de Suárez que Sergi Roberto tampoc ha pogut aprofitar en el refús. Els blaugrana, molt insistents, han intentat trencar l'empat amb bones aproximacions. I Suárez ho ha aconseguit en el minut 58 després d'una passada espectacular de l'argentí.

Una jugada que quasi s'ha repetit en el minut 75, en una altra sensacional jugada de Messi, que ha assistit Neymar. El brasiler ha superat Sergio, i ha fet volar la pilota perquè l'uruguaià pogués rematar.

A partir d'aquí, s'han desfermat els gols. En el minut 80, Hernández Hernández ha assenyalat un penal de Jonny sobre Messi. L'argentí ha xutat suaument cap a l'esquerra i ha deixat la pilota perquè Suárez, que venia corrent, marqués el hat-trick, com el penal que van executar Johan Cruyff i Jesper Olsen amb l'Ajax .

Cinc minuts més tard, Rakitic, que ha rebut una gran passada de Suárez, ha entrat per l'eix, ha superat Sergio i ha marcat de vaselina. I, tres minuts abans de finalitzar el partit, ha estat el torn de Neymar, que ha controlat la pilota que li ha passat Suárez des de la dreta. Així doncs, després d'una primera part complicada, el Barça ha acabat golejant el Celta, l'únic equip que ha estat capaç de guanyar dos partits contra els homes de Luis Enrique. A Messi només li falta un gol per arribar als 300 en la lliga.

Aquesta nit no hi ha hagut representants de la directiva del Celta a la llotja del Camp Nou perquè estan enfadats amb el Barça pel fitxatge de l'infantil Anwar Mediero.

Un total de 72.580 espectadors han assistit al camp per veure jugar el Barça contra el Celta. És la novena entrada més fluixa dels 21 partits jugats al Camp Nou.